He-Man risanka se bo ponovno rodila na Netflixu

Risani junak He-Man je izjemno popularno ime, ki je do slave prišlo tudi v Sloveniji. Ta risanka je bila znana pod polnim imenom Masters of the Universe, sprva pa se je na televizijskih zaslonih pojavila leta 1983 in nato v novi obliki leta 2002, vmes pa smo leta 1987 dobili tudi film.

Risana serija prikazuje mišičastega He-Mana, ki je v bistvu alter ego princa Adama. Ko se Adam pretvori v He-Mana ne pridobi samo mišic, ampak tudi superherojske sposobnosti, ob boku pa mu vedno stoji njegov zvesti tiger Cringer, ki se prav tako lahko pretvori v superherojsko različico. He-man ima težko nalogo branjenja kraljestva Eternie in graščine Grayskull pred zlobnimi silami zlikovca Skeletorja.

He-Man je dolgo počival, zdaj pa je napočil čas za njegovo ponovno obuditev. Netflix je namreč nedavno pokazal prvi napovednik za novo risano serijo Masters of the Universe: Revelation, ki v ospredje porine mišičnjaka He-Mana, ki ga bo tokrat uglasil Chris Wood, nasproti pa mu bo zopet stal Skeletor, za katerim bo stal znani igralec Skeletor. Za režijo bo poskrbel Kevin Smith, nova serija pa bo sestavljena iz dveh delov. Prvi od teh prihaja na Netflix 23. julija, takrat pa si bomo lahko ogledali pet epizod, za drugi del pa trenutno še nimamo datuma.

Za serijo si lahko na Netflixu že nastavite opomnik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime