The Witcher serija dobila prvi dražilnik za 2. sezono – napovedan tudi WitcherCon

Oboževalci The Witcher serije ste zelo potrpežljiva bitja. Decembra bosta namreč minili že dve leti od prve sezone, ki je takrat na Netflixu naredila pravi bum. Sicer nad končnim izdelkom niso bili zadovoljni prav vsi, a za pretočno platformo so bile bolj pomembne številke, ki so The Witcher serijo naredile eno od najbolj popularnih na tej platformi.

Snemanje 2. sezone se je začelo praktično takoj, a nato se je zgodil koronavirus, glavni igralec Henry Cavill pa se je vmes tudi poškodoval. Produkcija je zdaj končno v polnem zamahu, včeraj pa smo končno dobili tudi prvi dražilnik.

Ta žal ne pokaže veliko, saj se v glavnem vrti okoli Ciri. Pozorni gledalci boste med hitro izmenjujočimi slikami opazili nekaj zanimivosti, kot je denimo bolj odrasla Ciri med treningom, eno bodalo ter rdeč okostnjak, ki se nahaja sredi neke jame. O Geraltu in Yennefer ni ne duha, ne sluha, tako da bo 2. sezona verjetno še bolj osredotočena na Ciri.

Kdaj izide 2. sezona? Datuma še nimamo, a snemanje naj bi bilo zaključeno, snemalna ekipa pa je trenutno v post-produkciji. Novo sezono bomo verjetno gledali še letos, a verjetno se bo to zgodilo bolj proti koncu 2021.

Za dodatno presenečenje sta poskrbela še Netflix in CD Projekt RED. Dvojec je na Facebooku napovedal prvi WitcherCon, ki bo na enem mestu združil oboževalce iger in serije. Kaj je ta zadeva in kje se bo odvila še ni znano, a datum dogodka ni več daleč, saj se bo poplava cosplayev zgodila že 9. julija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime