Far Cry 6 še sploh ni zunaj, a Ubisoft že kaže napovednike za DLC-je

Ena najbolj pričakovanih iger letošnjega leta je zagotovo Far Cry 6 in Ubisoft nam je že prikazal prvi igralni napovednik, ki ni ravno navdušil. Akcije je vsekakor dovolj, vendar pa se zdi, da razvijalec ni preveč inoviral in da nas tako zopet čaka standarda Far Cry izkušnja.

Eden večjih plusov je vsekakor glavni negativec, ki bo tokrat diktator Anton Castillo, odigral pa ga bo odlični igralec Giancarlo Esposito. Novi napovednik se tokrat osredotoči nanj, saj ujame skupino prebežnikov, ki se poskuša preko barke pretihotapiti izven njegove dežele Yare. Da Anton vsekakor ni dobri možakar vam da vedeti razplet napovednika.

Igralci so ob razkritju videa pozdravili nastop Giancarla, ki je vsekakor v igranje svoje vloge vložil nekaj napora. A v oči bode zastarana grafična podoba, ki bi si vsekakor zaslužila prenove. Vse je nekam rjavo in temno, kar zna igralca hitro zamoriti. Animacije obrazov so ostale nekaj let v preteklosti in treba je reči, da je bil Far Cry 5 grafično lepši.

Čudno je, da Ubisoft za nas ni pripravil kakšnega bolj obsežnega igralnega napovednika. Izid namreč ni več daleč, saj se bomo v Far Cry 6 zabavali od 7. oktobra dalje, a ne bi bili presenečeni, če bo izid prestavljen.

Kljub temu, da je igra še nekaj mesecev od izida pa je Ubisoft že predstavil prvi napovednik za prihajajoči DLC. Ta nam bo omogočil igranje skozi oči glavnih zlikovcev iz prejšnjih delov Far Cry odprav. Tako bomo lahko podoživeli zgodbo Vaasa Montenegra iz tretjega dela, Pagana Mina iz štirice in Josepha Seeda iz petega dela. Vsak negativec bo dobil svojo epizodo, kakor pa je videti bomo njihove avanture spremljali v nekih sekvencah sanjarjenja, ki so mi bile v Far Cry igrah najbolj zoprne. Dobra novica je tudi to, da boste naročniki sezonske prepustnice dobili brezplačno kopijo igre Far Cry Blood Dragon.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime