Rainbow Six Extraction prihaja septembra, končno smo dobili igralni napovednik

Rainbow Six Siege je še vedno izjemno popularna igra in Ubisoft namerava kovati železo dokler je vroče in izdati neko vrsto nadaljevanja, ki bo jeseni izšlo v podobi igre Rainbow Six Extraction.

Za razliko od Siega bo Extraction stavil na PvE vsebino. Trije igralci se bodo lahko povezali v skupino, nato pa se bodo podali v tvegane misije, ki bodo tokrat nekoliko drugačne od prejšnjih Tom Clancy iger. Na Zemlji so namreč pristali zli vesoljci, ki lahko okužijo okolico ter z paraziti ujamejo igralce v nekakšne pajkovske mreže iz katerih se sami ne morejo rešiti. To je ena glavnih privlačnosti Extractiona, saj lahko sredi misije izgubimo člana moštva in nato morajo ostali preživeli organizirati novo odpravo, kjer bo cilj rešitev izgubljenega soborca.

Igranje vsekakor vsebuje nekaj zanimivih mehanik. Tla bodo denimo prepredena s čudno, temno tvorbo, ki jo bo treba streljati, preden se bomo lahko sprehodili čeznjo in igra bo prenesla veliko svojih idej iz Siega. A vseeno je bila predstavitev nekam zmedena, vse skupaj pa zabeli še cena. Ubiosoft želi namreč za Rainbow Six Extraction računati kar 60 €, igra pa bo imela tudi sezonsko prepustnico ter mikrotransakcije.

Rainbow Six Extraction izide 16. septembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime