Ubisoft končno pokazal svojo prihajajočo Avatar igro

Založnik Ubisoft je včeraj spočel svojo E3 konferenco Ubisoft Forward in ta igralcev ni preveč navdušila, saj se je pokazalo, da založnik trenutno ne skriva kakšnega projekta, ki bi bil blizu izida. Vseeno pa smo dobili nekaj napovednikov, največje presenečenje pa je bilo zagotovo razkritje igre Avatar: Frontiers of Pandora.

Ubisoft je dolgih pet let nazaj napovedal razvoj igre, ki bo sledil filmski predlogi režiserja Jamesa Camerona. Avatar je zagotovo eden od najbolj bizarnih filmov, saj je v kino prispel leta 2009 in očitno si ga je takrat cel svet kolektivno ogledal, zdaj, desetletje kasneje pa se sprašujemo, kaj nam je bilo, saj se verjetno nihče ne spomni, kaj je sploh takrat gledal.

Cameron dela na nadaljevanjih, Ubisoft pa na igri, ki bo narejena v pogonu Snowdrop. Za razvojem stoji studio Massive Entertainment, ki je znan po svojih The Division igrah in prvi napovednik pričara osupljivo grafično podobo. Nezemeljska bitja so podrobno in čudovito ust ustvarjena, Frontiers of Pandora pa bo prikazal povsem novo zgodbo, ki bo ločena od tistih dogodkov iz filma.

Žal kakšnih konkretnih informacij glede igranja nismo dobili. Med napovednikom se kadri večkrat zamenjajo v prvoosebni pogled, tako da zna to biti igra, kjer bomo vse dogajanje spremljali samo skozi oči glavnega junaka.

Čakanje se nadaljuje, saj Frontiers of Pandora izide šele enkrat v 2022, a igrali ga boste lahko samo na PC-ju, Xbox Series X/S in PlayStation 5.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime