Diablo 2: Resurrected dobil datum izida in nov napovednik

Razvijalec Blizzard je na včerajšnji Microsoftovi prezentaciji pokazal nov napovednik za svojo prihajajočo predelavo Diablo 2: Resurrected, zraven pa smo dobili tudi potrjen datum izida.

Predelavo bomo lahko igrali tako na PC-ju kot tudi na konzolah, Blizzard pa je poskrbel za navzkrižno napredovanje likov. To pomeni, da boste lahko svoje igranje preklapljali med konzolami in PC-jem, seveda pa boste morali za vsako platformo kupiti svojo različico igre. K sreči ta ni preveč draga, saj Blizzard zanjo zahteva 40 €, lahko pa si privoščite Diablo Prime Evil Collection, ki v sebi nosi Diablo 2: Resurrected ter tudi Diablo 3 Eternal Collection.

Prenovljena različica 21 let starega naslova s sabo prinaša povsem novo grafično podobo in animacije. Podprta je tudi ločljivost 4K, a igralci boste lahko kadarkoli s pritiskom enega gumba preklopili na staro resolucijo 800 x 600 – če si res želite tiste starošolske izkušnje. Blizzard bo predelal tudi vse vmesne sekvence, ki so bili dve desetletji nazaj oko izpadajoče, v 2021 pa jim bo prav prišlo nekaj prenove.

Diablo 2: Resurrected bo svoj poln izid doživel 23. septembra, kar ni tako daleč stran. Igralci se boste lahko še pred tem v avgustu pozabavali z odprto beto, preizkusili pa boste lahko igralne razrede Barbariana, Amazonke, Druida, Sorceress in Paladina. Vse skupaj bo na voljo 7 igralnih razredov, vendar pa boste Assassina ter Necromancerja preizkusili šele ob izidu igre.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime