Microsoft dela Xbox mini hladilnik

Ko je Microsoft lani najavil svojo konzolo Xbox Series X so bili igralci navdušeni, a kmalu se je začelo hecanje, da je konzola videti kot PC stolp ali pa kot hladilnik.

Zabavi se je pridružil tudi Microsoft in dejansko je proizvedel nekaj polnopravnih hladnilnikov, ki jih je nato podelil med nekatere znane osebnosti. Takrat smo se vsi malce nasmejali in vse skupaj se je zdelo kot zanimiva oglaševalska kampanja.

A ideja o Xbox hladilnikih pri Microsoftu kar ni želela umreti. Twitter je aprila zagnal zanimivo kampanjo, kjer so lahko uporabniki glasovali za svoje priljubljene znamke in v ringu sta se spopadla Xbox in bonbončki Skittles. Vsak od njiju je pozival uporabnike, da jim prinesejo glas podpore, v zameno pa so bile narejeni dve obljubi. Če zmaga Microsoft bo ta v proizvodnjo poslal Xbox mini hladilnike, Skittles pa se je zavezal vrniti v svojo ponudbo okus limete.

Zmagal je Microsoft in ta je včeraj na konferenci E3 tudi prikazal prvi napovednik novega hladilnika. Tega je imenoval za “najbolj močan hladilnik na svetu”, kar je seveda hecanje iz njihove kampanje za konzolo Xbox Series X, ki je bila oglaševana za najmočnejšo na svetu.

Mini hladilnik bo vizualno praktično identičen konzoli, znotraj pa bo imel nekaj zeleno obarvanih predalov z lučko. Kakšnih drugih posebnosti ni, vendar ni vrag, da zadeva ne bo šla v prodajo. Hladilnik je namreč nevpadljiv in bi ga zlahka namestili v kakšno dnevno sobo ob televizorju. Microsoft je še potrdil, da bo zadeva na voljo tudi izven ZDA.

Microsoft še ni razkril cene, mini hladilnik pa naj bi dobili enkrat decembra 2021.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime