Capcom napovedal DLC-je za Resident Evil Village

Letošnji digitalni sejem E3 je bil bolj ali manj zanič. Res je, da je Microsoft naredil velik bum in predstavil 30 iger, a hkrati je njegova konferenca bila edina, ki je dejansko vredna omembe in kjer smo dejansko videli nekaj konkretnih iger. Vse ostalo, z izjemo morda Digital Revolverja, bi lahko strnili v par Twitter objav, saj založniki niso imeli česa za pokazati in je zato postalo vprašljivo, zakaj so se sploh odločili za sodelovanje.

Eden od takšnih primerov je japonski založnik Capcom, ki je svojo predstavitev speljal včeraj in je v bistvu samo kazal napovednike za prihajajoče projekte, ki pa smo jih že videli. Edina nova informacija je bila napoved DLC-jev za igro Resident Evil Village na katerih naj bi razvijalec zdaj začel delo.

resident evil

Ta podatek nas je dejansko presenetil. Ne zaradi tega, da Capcom dejansko dela na dodatkih, saj smo te prejeli tudi v Resident Evil 7 in so bili dobro sprejeti, zato je razvoj dodatne vsebine za Village nekako logično. Bolj preseneča dejstvo, da so z razvojem začeli šele zdaj. V primeru sedmice so namreč z razvojem dodatne vsebine začeli leto pred izidom, kar pomeni, da bomo na dodatke čakali vsaj do naslednjega leta. A po drugi strani je to nov dokaz, da je Village med razvojem naletel na nekaj ovir in razvojna ekipa je zato morala vse napore vložiti v finiširanje osnovne kampanje.

To je v bistvu to in Capcomova najava bi bolj sodila v kakšen Tweet kot pa na E3 konferenco. No, smo pa vsaj dobili nekaj informacij glede večigralskega projekta RE:Verse, ki bi moral iziti aprila, a je bil nato zamaknjen, včeraj pa je bil razkrit julijski datum izida.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime