ELEX 2 dobil prvi napovednik

Da nemški razvijalec Piranha Bytes, avtor odličnih Gothic iger, dela na nadaljevanju svojega zadnjega projekta ELEX, ni ne vem kakšna skrivnost. Vendar pa Nemci razvoja nikakor niso želeli tudi uradno napovedati, vse to pa se je zgodilo pičlih nekaj ur nazaj, ko je na splet prispel prvi uradni napovednik.

V nadaljevanju bomo zopet skočili v škornje Jaxa, dogajanje pa se bo odvijalo nekaj let po originalni igri. Iz neba bo na tla padla nova nevarnost, ki bo ves Magalan zopet okužila z Elexom in seveda bo na nas, da zopet rešimo svet. Tokrat Jax ne bo sam, saj bo od zadnje odprave spočel svojo lastno družino in dobil je celo sina Dexa. Tega ob rojstvu nove nevarnosti izgubi, zato bo naša naloga med drugim tudi to, da dečka povrnemo v varno naročje svoje družine.

Piranha Bytes pravi, da ELEX 2 ne bo neka revolucija, ampak da bodo raje izpilili formulo predhodnika. Tako nas bodo v svetu zopet pričakale različne frakcije, ki se jim bomo lahko pridružili in si tako prislužili razne bonuse ter se med tem zamerili drugim. Vrača se tudi raziskovanje s pomočjo raketnega nahrbtnika, a tokrat bo ta tehnologija precej močnejša. Po novem se z njim ne bomo lahko samo za kratek čas dvignili v višino, ampak bomo z njim lahko celo leteli v stilu Iron Mana in se v zraku celo bojevali.

Razvijalec je v intervjuju za spletno stran Gamestar dodal še nekaj podrobnosti. Prvič se bodo v njihovih igrah po svetu sprehajali tudi otroci in zopet bomo lahko s sabo na odpravo povabili soborce. Obiskali bomo lahko nekatera stara območja iz originalne igre, a ta bodo zdaj spremenjena, tako da se bodo počutila sveže. Veterani se boste spomnili, da je Piranha Bytes nekaj takega naredil tudi v Gothic igrah in ravno na to cilja tudi ELEX.

Žal datum izida ostaja neznanka, saj je zaenkrat zapisano samo “kmalu”, Steam stran pa že stoji.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime