Replaced je čudovita retro platformščina, ki pa izide šele naslednje leto

Da ne bomo med našim poročanjem o E3 konferenci govorili samo o večjih AAA naslovih, smo se odločili predstaviti tudi en manjši projekt. Na njem dela razvijalec Sad Cat Studios, imenuje pa se Replaced.

Gre za znanstvenofantastično platformščino v kateri nadzorujemo umetno inteligenco R.E.A.C.H., ta pa se znajde ujeta znotraj človeška telesa. Naša naloga pa bo razkritje skrivnosti mesteca Phoenix-City, to pa bomo naredili preko skakanja skozi različne predele razpadlih, neonsko obarvanih ulic in bojevanja z nasprotniki. Tepež je videti precej napreden, lahko pa bomo vihteli hladna in strelna orožja ter na padlemu nasprotniku izvajali usmrtitve.

Vse skupaj je zavito v čudovito pikslasto retro podobo, ki kaže alternativno verzijo osemdesetih. Vendar pa pohvale ne letijo samo na lep grafični slog, ampak tudi na dizajn, saj so nekateri liki zasnovani res zanimivo in komaj čakamo, da izvemo več o njih.

Žal bo treba biti potrpežljiv. Replaced izide šele enkrat v 2022, bolj konkretnega datuma od tega pa trenutno še nimamo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime