Zelda: Breath of the Wild 2 prejela nov napovednik

Nintendo je najavil delo na nadaljevanju igre The Legend of Zelda: Breath of the Wild leta 2019 in vse od takrat o projektu nismo izvedeli ničesar novega. Založnik je včeraj končno prekinil molk in pokazal nekaj igralnih odsekov nove igre, ki se za zdaj imenuje Sequel to The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Kakor lahko vidite nova igra še nima uradnega imena, saj Nintendo pravi, da bi s tem razkrili preveč glede vsebine in na takšno razodetje še niso pripravljeni. Če bi ugibali bi rekli, da se bo nadaljevanje vrtelo okoli previjanja časa naprej in nazaj, saj lahko v napovedniku vidimo posebno sposobnost, ki prikaže kratko vrtenje časa v obratno smer. Vidimo lahko tudi pretapljanje Linka v kapljico, kar mu omogoča, da skoči skozi zidove in tla.

Na splošno napovednik ne preseneča. Vizualna podoba je praktično nespremenjena, a zdi se, da je meja izrisovanja malce bolj obsežna.

Breath of the Wild 2 letos še ne bo izšel in ima zaenkrat datum napovedan za leto 2022. K sreči bo čakanje malce popestrila predelava The Legend of Zelda: Skyward Sword HD, ki nas bo zabavala od 16. julija dalje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime