Brezplačna MOBA igra Pokémon Unite prihaja naslednji mesec na Nintendo Switch in nato tudi na telefone

Nintendo se bo preizkusil v MOBA žanru, ki mu že dolgo vladata šampiona kot sta League of Legends in DOTA 2. Vendar pa sta to izjemno zakomplicirani igri, ki lahko s svojo težavnostjo hitro odvrnejo tudi bolj izurjene igričarje, Unite pa je videti veliko bolj preprosto in morda bo ravno to njegovo vstopnica do tržnega deleža.

Na igri dela razvijalec TiMi Studios, ki si ga sicer lasti Tencent. Dobili smo prvi igralni napovednik, kjer vidimo naše najbolj priljubljene Pokémone med borbo na mapi. Grafična podoba je sila preprosta in čista. Tako so naše živalice takoj prepoznavne in izstopajo iz okolice, vendar od Unita ne pričakujte kakšne res napredne grafike. So pa animacije res lepe in ko vidiš Pikachuja, ki je napol pogoltnjen v kljunu in ven migajo samo njegove nožice, si ne moreš kaj, da se ne bi nasmehnil.

Pokémon Unite MOBA recepta ne bo spreminjal, saj se bosta na bojišču udarili dve ekipi, ki štejeta po pet članov, naša naloga pa bo zavzeti razne kontrolne točke. Seveda bomo med tem lahko naše Pokémone tudi stopnjevali in jim odklepali razne veščine, ki jih bomo nato lahko pldono uporabili v bitkah.

Igra bo povsem brezplačna, a seveda bo napolnjena z mikrotransakcijami. Igralci boste lahko kupili sezonsko prepustnico ali pa boste kupovali Aeos valuto, preko katere boste lahko na svoje Pokémone navesili razne kozmetične dodatke.

Pokémon Unite prihaja na Nintendo Switch že julija, telefonska različica pa nas bo nato pričakala septembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime