Epic Games ta teden podarja sila zabavno skupinsko igro Overcooked! 2

Če bi me vprašali za najbolj zabavno igro, ki jo lahko igrate s svojimi prijatelji, bi vam vedno bez obotavljanja priporočil dvojec iger Overcooked!. Vsaka igra je lahko bolj zabavna s prijatelji, a velikokrat pri takšnih zabavah naletimo na problem, če kontrolni plošček porinemo v roke nekomu, ki z igrami nima izkušenj.

Overcooked! se tej težavi elegantno izgone, saj ima preproste igralne mehanike, dogajanje pa se vrti okoli kuhanja, ki je poznano vsakemu živečemu osebku. Igranje izvajamo iz izometričnega pogleda, naša naloga pa je hitro pripraviti razne jedi, ki nam jih naročajo stranke. Naenkrat se lahko v kuhinji družijo štirje igralci, naše naloge pa zajemajo sekanje zelenjave in mesa, kuhanje, pranje posode in, ko gre enkrat vse po zlu, tudi gašenje požarov. Rezultat je sila kaotična zabava, ki bo poskrbela za velike doze smejanja in tudi kreganja, glavna privlačnost pa je to, da lahko vse to počnemo za enim ekranom.

Trgovina Epic Games ta teden brezplačno ponuja igro Overcooked! 2, ki je v primerjavi z originalom vpeljala nove, še težje stopnje in podporo večigralstvu, tako da se lahko zabavate tudi preko internetne povezave. Če pozorno spremljate Epicove brezplačne ponudbe potem imate zdaj v svoji knjižnici že kar oba dela, kar je dovolj za ure in ure zabave. Igro lahko prevzamete preko sledeče povezave.

Epic Games podarja tudi igro Hell is Other Demons, ki je akcijska platformščina z rouge-lite elementi. Naslov krasi lepa retro podoba, stopnje pa so posejane z demoni in ogromni šefi. Zadeva ima dobre ocene na Metacriticu, tako da se ji splača ponuditi priložnost preko naslednje povezave.

Ponudba je veljavna do 24. junija, nakar nas čakata novi brezplačni igri Horizon Chase Turbo in Sonic Mania.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime