Nicolas Cage bo v filmu PIG iskal svojega izgubljenega prašiča

Kaj če bi naredili John Wick film, samo da glavni junak namesto za psa išče pravico za svojega izgubljenega prašiča? In kaj če se znebimo vse akcije in raje gledamo v razplet drame, kjer nas bo vsaj uro in pol zabaval karizmatični Nicolas Cage?

To je v bistvu premisa novega filma Pig, ki ga bo režiral Michael Sarnoski in bo v stranskih vlogah gostil Alexa Wolffa, Adama Arkina in Gretchen Corbett.

Cage bo igral nekega samotarja, ki se je ločil od vrveža mest in se raje preselil v zakotno kolibo, kjer mu družbo dela prisrčen prašič. Parček ne poseda cele dneve v koči in kadi pipo, ampak svoj čas izrablja za nabiranje tartufov, ki so presneto dragoceni in prašiči jih znajo zelo dobro izvohati. Vendar pa se nato zgodi zaplet in nekdo vdre v kolibo in odtuji prašiča, našemu junaku pa ne ostane drugega kot pa se odpravi izvohati njegovo sled. Zato mora nazaj v civilizacijo, kjer pa se izkaže, da naš Bedanec ni nekakšen gozdarski čudak, ampak da je bil včasih zelo slaven kuhar.

Zgodba je vsekakor zanimiva in bo zagotovo prinesla tudi kakšen zanimiv zaplet. Upamo samo, da se prašičku ne bo zgodilo kaj hudega in da se bo ob koncu filma vrnil nazaj v gozd.

Kakšen bo razplet bomo videli 16. julija, ko bo film prišel v kinematografe. Nas prav zanima kakšen bo slovenski prevod.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime