Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin dobil igralni posnetek in demo

Razvijalec Square Enix je imel na E3-ju bolj revno ponudbo iger, a oči je vsekakor pritegnila nova igra iz Final Fantasy izročila z imenom Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin. Za razvojem stoji razvijalec Team Ninja, ki je v preteklosti postal slaven zaradi svoje serije Ninja Gaiden, bolj nedavno pa so spočeli dvojico Nioh iger.

Stranger of Paradise bo precej bolj akcijska igra kot pa tisti glavni naslovi v seriji Final Fantasy. V glavni vlogi bo nastopal Jack, ki ga skupaj z ekipo posrka v Final Fantasy svet iz neke druge dimenzije. Naša naloga bo borba proti Chaosu, za uspešen doseg cilja pa se bomo morali veliko pretepati in izvajati napredne čarobne poteze.

Square Enix je igralcem omogočil zgodnje testiranje igre preko dema, ki pa ga lahko dobite samo na konzoli PlayStation 5. Žal se jim je pri izidu tega malce zalomilo, saj se je demo najprej rušil kot za stavo in ga sploh ni bilo možno zagnati, a zadeva je bila nato popravljena. Demo bo na voljo za igranje vse do 24. junija, tako da imate še malce časa za testiranje.

K sreči bo igra izšla tudi na drugih platformah, kot je denimo PC, igrali pa ga bomo lahko tudi na prejšnji generaciji konzol. Grafična podoba je sicer malce pusta, a morda se to popravi do izida, ki ga pričakujemo šele enkrat v 2022.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime