State of Decay 2 dobil novo večjo posodobitev

Če je bila ta pandemija s koronavirusom dobra za eno stvar, je to ta, da smo zaradi pomanjkanja novih iger začeli obiskovati tudi naslove, ki jim sprva nismo ponudili možnosti. V to kategorijo vsekakor spada igra State of Decay 2, ki je ob izidu požela bolj mešane ocene kritikov, a razvijalec Undead Labs se ni predal in igro vse od njenega izida pridno krpal ter dodajal nove mehanike. Medtem, ko pridno dela na State of Decay 3, je drugi del prejel novo obsežno posodobitev z naslovom Plague Territory.

Razvijalec se je odločil nadgraditi baze, ki jih lahko odkrijemo med raziskovanjem. Te so nam do sedaj služile samo kot odročno mesto za odlaganje nabranega zaklada, koristne pa so bile tudi za priliv dodatnih surovin. Zdaj lahko te postojanke tudi nadgrajujemo in tako povečamo njihovo učinkovitost. Vsaka mapa ponuja tudi eno unikatno postajo, ki nam lahko omogoči eno od treh zelo pomembnih strateških prednosti pri igranju, tako da se zdaj vsaka okolica čuti kot nekaj posebnega.

Svet je v novi posodobitvi postal tudi malce bolj nevaren. Določene dele mape zdaj nadzorujejo “Plague Hearti” in čeprav so bili ti prisotni v igri že pred posodobitvijo, so zdaj veliko bolj nevarni. Zdaj nam te zadeve veliko raje ponagajajo, saj območje v nadzoru okuženega srca ne more biti zavzeto vse dokler tega ne izsekamo. To bo nevarna naloga, a po drugi strani so nagrade nato toliko večje.

State of Decay 2 vas tako ponovno vabi v svoj objem. Če igre morda še nimate, potem lahko izkoristite trenutni popust na Steamu, kjer je zadeva trenutno vredna 19,49 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime