Zadnji napovednik za film The Tomorrow War prikaže borbo človeštva z zlobnimi vesoljci

Amazon za svoj pretočni servis dela nov znanstvenofantastični film The Tomorrow War in po dolgem času bomo na zaslon dobili maso vesoljskih bitij, ki z nami želijo komunicirati samo preko zamahovanja dolgih krempljev in pitja naše krvi.

Ti vesoljski napadalci pa so očitno za človeštvo trd oreh in 30 let v prihodnosti smo na robu propada. Skupina specialcev zato izkoristi zadnjo preostalo možnost in skoči v preteklost ter ljudi opozori na grozečo nevarnost, ki jih bo doletela čez tri desetletja.

Tako nastopi čas za heroje in na vrhu seznama je bivši Delta Forces vojak Dan Forester, ki pa je svojo militaristično kariero pustil v preteklosti in je zdaj učitelj. A dolžnost ga zopet pokliče in Dan se poslovi od družine, za pomoč poprosi očeta in se s skupino drugih vojakov vrže v prihodnost izprašiti kakšno vesoljsko zadnjico.

V glavni vlogi bo zaigral Chris Pratt, kar pomeni, da nas zagotovo čaka kakšen komičen vložek. Vendar pa se vidi, da Chris tokrat igra bolj resno vlogo heroja, ki mora odrešiti človeštvo in hkrati poskrbeti za svojo družino. Napovednik ima nekaj klišejskih scen in če ste gledali kakšen večji “blockbuster” potem vam bodo dialogi in obnašanje likov znani.

Vendar poanta vsekakor ne bo v zgodbi, saj bo poudarek na akciji in te bo veliko. Vesoljci so videti dobro zamišljeni in dvignejo se lahko tudi v zrak, tako da bomo gledali tudi v kakšen napet helikopterski spopad. Le ne pričakujte kakšnega pretiranega nasilja, saj film režira Adam McKay, ki je pred tem poskrbel za The Lego Movie. Vendar pa je Adam povedal, da kakšne otročarije ne bomo gledali in The Tomorrow War bo starostno oznako PG-13 pripeljal do maksimuma.

The Tomorrow War bo za pretočno platformo Prime izšel 2. julija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime