Farming Simulator 22 dobil prvi napovednik ter datum izida

Razvijalec Giants Software je s serijo iger Farming Simulator zadel v polno in če se je na začetku te franšize zdelo smešno, da bi kdo prosti čas najraje preživljal za virtualnim traktorjem, je tega hecanja bilo konec že dolgo nazaj, saj se vsak del serije proda v rekordni nakladi.

Od zadnjega dela minevajo že tri leta in zdaj bo čakanje na virtualno kmetovanje končno konec. Razvijalec je na splet včeraj poslal prvi napovednik, ki sicer ne prikaže igranja, ampak samo dobro režirano vmesno sekvenco. In že tu lahko vidimo, da je Farming Simulator postalo veliko ime, saj ustvarjanje takšnega videa zagotovo ni bilo poceni, tako da se Giants Software pripravlja za lep dobiček.

In tega bo vsekakor dobil, saj se v tem osiromašenem letu izidov igričarji oprimejo vsakega naslova in to toliko bolj drži za igre, ki bi tudi ob običajnem času prodale lepe zaloge. Farming Simulator je narasel celo do te mere, da se je organiziral celo e-športna liga. Ta bo letos doživela svoj zaključek novembra v Hannoverju, zmagovalec pa bo domov odnesel kar 100.000 € nagrade.

farming simulator 22

Farming Simulator izide 22. novembra 2021, razvijalec pa je tudi razkril dobrote zbirateljske verzije. Ta bo vsebovala kopijo igre, tri A2 plakate, nalepke in DVD z vadbami za modifikacije. A zagotovo je najbolj privlačen del paketa oranžna rotacijska luč, ki jo bomo lahko priklopili v USB in se bo sinhronizirala s tisto lučjo iz igre.

Farming Simulator 22 je že na voljo za prednaročilo za dobrih 30 €, igrali pa ga bomo lahko na vseh konzolah (razen Nintendo Switcha) in seveda PC-ju.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime