Nova govorica pravi, da bo Bloodborne še letos dobil predelavo za PS5 in kasneje za PC

Razvijalec FromSoftware je leta nazaj spočel žanr “Soulslike” iger in do sedaj smo izpod njihovih rok dobili originalni Demon’s Souls, trojico Dark Souls iger, Bloodborne in nazadnje Sekiro: Shadows Die Twice. Osebno sem preigral vse te naslove in če bi moral izbirati bi na vrh vsekakor postavil Bloodborne.

Ta igra se namreč kar kopa v temačni viktorijanski atmosferi, razvijalec pa ji je zraven vdihnil še nekaj slastne grozljivosti. Med igranjem imaš ves čas občutek, da nad tabo bdijo nekakšna bitja, ki so tako nadnaravna, da se ti bo ob ugledu njihove tentaklaste pojave preprosto zmešalo in to je legitimno najboljša Lovecraft izkušnja v igričarskem formatu, kar sem jih kdaj izkusil.

Ni čudno da potem igralci pozivajo po nadaljevanju vse od izida originala leta 2015. Do sedaj se je pojavilo že nekaj govoric in vse so bile očitno zvite iz trte. Igralci upajo, da bo igra vsaj dobila predelavo za PC ali pa nadgradnjo na PlayStation konzolah, saj igra po vsem tem času še vedno teče pri samo 30 sličicah na sekundo in v ločljivosti 1080p.

Nova govorica zdaj pravi, da bodo morda te želje vendarle uslišane. Vir nove čenče je francoski Twitter uporabnik SoulsHunt, ki je zapisal, da Sony dela na predelavi za PlayStation 5, ta pa naj bi izšla že letos, nekoliko kasneje pa naj bi jo dobili tudi za PC. SoulsHunt pravi, da na predelavi ne dela FromSoftware in da za njo tudi ne stoji Bluepoint Games, ki je nazadnje ustvaril čudoviti Demon’s Souls. Ta Twitter uporabnik ni kar nekdo, saj je pravilno napovedal igro Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin še preden je bila uradno razkrita, tako da njegove besede nosijo nekaj teže.

Predelava za PC bi bila več kot logična, saj se je Sony začel obračati tudi na PC trg. Nanj je poslal že nekaj svojih iger, tam pa je prisoten tudi njihov naročniški servis PlayStation Now in samo enkrat lahko ugibate, katera igra je na njem najbolj popularna.

Pred kratkim je izšla tudi dodatna govorica, da naj bi FromSoftware za PlayStation 5 delal na novi igri Velvet Veil, ki naj bi bila duhovni naslednik Bloodborna, vendar pa je ta govorica manj konkretna.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime