Aliens: Fireteam z novim napovednikom in datumom izida

Kmalu bo napočil čas, da zopet obiščemo napadalne vesoljce s podolgovatimi glavami, saj se približuje izid igre Aliens: Fireteam.

Ta je včeraj dobila nov napovednik in tudi novo ime, saj se igra zdaj imenuje Aliens: Fireteam Elite. Razvijalec Cold Iron Studios razloga za spremembo ni navedel, a morda se sliši kratica AFE bolj kul kot pa samo AF.

Fireteam Elite bo sodelovalna večigralska streljačina, ki jo bomo izvajali iz tretjeosebnega pogleda. Igralci se bodo lahko povezali v ekipe, vsak od članov bo lahko držal svoj posebni igralni razred in naša naloga bo masovno odstranjevanje napadalnega vesoljskega mrčesa, ki bo dobilo tudi nekaj variant, ki jih v filmih do sedaj še nismo videli. Še posebej oko pritegnejo zeleno svetleči napadalci in sumimo, da bodo ti ob smrti eksplodirali.

Zanimivo bo videti, kako se bo Aliens: Fireteam Elite obnesel na trgu. Letos sta bila na področju sodelovalnega igranja napovedana že dva močna izzivalca kot sta Back 4 Blood in Rainbow Six Extraction. Nekako imamo občutek, da ta žanr ne vsebuje dovolj velike igralne baze, da bi lahko obdržal vse tri igre in stavimo da bosta dve od teh kmalu po izidu ugašali strežnike.

Aliens: Fireteam Elite je dobil tudi datum izida. Družno se bomo zabavali od 24. avgusta dalje, igra pa na Steamu stane 39,99 €, razvijalec pa ponuja tudi Deluxe verzijo za debelih 70 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime