Netflix napovedal bizarni resničnostni šov Sexy Beasts

Netflix rad dela dokumentarce in resničnostne šove in včeraj je napovedal morda svoj najbolj bizaren izdelek do sedaj. Nova resničnostna serija nosi ime Sexy Beasts in kakor je zadeva čudna, nosi vseeno zanimivo premiso.

Sexy Beasts je namreč zmenkarska oddaja, kjer bodo producenti poskušali odgovoriti na vprašanje, če je videz pri ljubezni res pomemben in če se nemara lahko ljudje zaljubimo drug v drugega samo na podlagi osebnosti.

Tekmovalci si bodo tako nadeli sila podrobno ustvarjene maske, ki jih bodo spremenile v delfine, ježa, pando, bika in hudiča. Maske so res dobro zamišljene, tako da jih je res veselje opazovati in gledali jih bomo lahko v različnih situacijah. Zmenki bodo tekmovalce popeljali na različne aktivnosti, kot so denimo streljanje glinastih golobov, metanje sekir in vožnjo s kočijo, kjer so vsaj konji prave živali.

Sexy Beasts je videti zanimivo, a v enem kadru lahko vidimo razkrite maske pod katerimi se skrivajo sami postavneži. Sumimo tako, da se tako pod njimi ne skriva noben černobilski mutant, kar bi bilo zanimivo videti, saj bi šele takrat ob razkritju res videli, če je osebnost človeka bolj močna od videza.

Sexy Beasts prihaja na Netflix 21. julija, tule pa si lahko nastavite opomnik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime