PES 2022 dobil demo

Konami je čuden založnik. Nekdaj veliko ime igričarske industrije ima pod palcem veliko licenc, a zdi se, da jim razvijanje iger ne diši več. Tako sedaj praktično delajo samo še vsakoletne nove izdaje nogometne serije Pro Evolution Soccer in za verzijo 2022 so pripravili kar nekaj sprememb, saj bo ta postala prva, ki bo tekla v pogonu Unreal Engine.

In včeraj se je na spletu nenadoma pojavil demo, a Konami tega ni napovedal prav nikjer. Zadeva se je preprosto pojavila v PlayStation in Xbox trgovinah in ne nosi niti uradnega imena PES 2022, ampak samo New Football Game.

Demo je v bistvu namenjen testiranju večigralskih strežnikov in povezljivosti med igralci. Konami je za spletno stran Eurogamer potrdil, da ta različica ne predstavlja končnega izdelka, saj so animacije, igralne mehanike in sama grafika še vedno v razvoju. Demo vsebuje ekipe Bayern Munich, Barcelono, Juventus in Manchester United, dobra novica pa je to, da lahko PlayStation 4 in 5 igralci tekme igrajo med sabo, enako pa velja tudi za Xbox platforme. Žal o PC verziji še ni ne duha, ne sluha in ni še jasno, ali bodo računalničarji ob izidu prejeli starejšo različico igre, ki se bo pojavila tudi na PlayStation 4 in Xbox One konzolah ali naslednjegeneracijsko verzijo.

Demo si lahko prenesete že zdaj, testiranje pa bo na voljo do 8. julija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime