Epic Games ta teden podarja igri Sonic Mania in Horizon Chase Turbo

Epic Games ta teden brezplačno podeljuje dve igri in obe se ukvarjata z brzenjem čez drn in strn. Razlika je le v temu, da eno dirkanje izvajamo znotraj udobne kabine avtomobila, medtem ko za drugo uporabimo modro obarvanega dirkača.

Sonic Mania je izšel leta 2017 in je bil dobrodošla osvežitev te franšize, ki je nekaj let zapored izdajala bolj šibke naslove. Razvijalec se je pri razvoju Manie odločil opustiti 3D pogled in se je raje osredotočil na retro grafično podobo in dobro ustvarjene stopnje. Tako smo na koncu dobili zopet dobrega starega Sonica, ki na Metacriticu drži oceno 84. Svojo kopijo lahko prevzamete tukaj.

Druga brezplačnica tega tedna sliši na ime Horizon Chase Turbo. Tudi pri tej igri ne pričakujte ne vem kako napredne podobe, saj je bolj poudarek na dobremu občutku arkadnega dirkanja, ki ga lahko izvajate na 48 različnih lokacijah, te pa skupno ponujajo kar 111 prog. Čaka vas cel kup različnih avtomobilov, poskrbljeno pa je tudi za lepo skupinsko zabavo, saj se lahko naenkrat za enim zaslonom zabavajo štirje igralci. Brezplačno si igro lahko prenesete tule.

Ponudba se izteče 1. julija, nato pa nas čaka nova brezplačna igra The Specturm Retreat.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime