Out of Death je nov film z Brucom Willisom, ki je že v napovedniku videti zanič

Bruce Willis nikoli ni bil nikoli kakšen res dober igralec, ki bi te s svojim nastopom očaral in pustil brez besed. Vedno je igral akcijske junake, ki so vsake toliko izustili frajerske enovrstičnice in to je bilo povsem dovolj. Vendar pa so časi franšize Umri pokončno daleč za nami in čeprav je Bruce v filmu Red pokazal, da še zna prijeti za orožje, je tudi od tega izdelka preteklo več kot 10 let.

Film Out of Death ga zagotovo ne bo vrnil na tirnice stare slave in čeprav res ni prav, da sodimo cel izdelek že samo po napovedniku, je ta tako slab, da ti je takoj jasno, da Bruce v njem nastopa samo zato, da lahko pri svoji vili dogradi še en bazen.

Že sam zaplet je bedast in poln klišejev. Bruce igra Jacka, upokojenega policista, ki živi v neki odročni kabini in uživa penzijo. Res se čudim, da ga v napovedniku niso pokazali, kako pridno seka drva, saj Američani vedno radi tlačijo akcijske junake nekam daleč stran, kjer želijo samo v miru sekati drva, a jih nato usoda zopet vpokliče nazaj v akcijo. Ta usoda je tokrat ženska Shannon, ki je s kamero posnela umor neke policistke, ki jo zdaj želi pokopati pod zemljo.

Sledi nekaj preganjanja, slabega igranja in medlo izustenih dialogov iz strani Willisa, ki je videti povsem zdolgočaseno.

Out of Death se bo v kinih pojavil 16. julija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime