Akcijski RPG Magic: Legends bo ugasnil strežnike še preden bo zapustil beto

Razvijalec Cryptic je nameraval s svojo igro Magic: Legends v žanr akcijskih RPG-jev prinesti nekaj svežine. Legends je spominjal na Diablo igre, le da je bila podprt z bogato uradno licenco Magic: The Gathering, ki jo je za naslov posodil Wizards of the Coast, sama igra pa bi vsebovala tudi nekaj MMO primesi.

Magic: Legends je 23. marca skočil v odprto beto in igralci nad prikazanim niso bili navdušeni. Tu je bilo seveda veliko hroščev, a slabe so bile tudi same igralne mehanike, ki preprosto niso bile zabavne. Prištejte k temu precej agresivno trgovino z mikrotransakcijami, ki je igralce želela ožeti že v beta različici in ni čudno, da se je igra kmalu znašla pod plazom negativnih kritik.

Cryptic je poskušal stvari obrniti na bolje preko večih posodobitev, a zdaj so nad projektom dokončno obupali. Na Twitterju so sporočili žalostno vest, da bo Magic: Legends ugasnil svoje strežnike 31. oktobra. Razvijalec je zapisal, da jim v razvoju preprosto ni uspelo zadeti ciljev, ki so si jih zamislili a da so vseeno ponosni na svoje delo in da jim je razvoj prinesel ogromno izkušenj.

Notranja trgovina igre je bila že ugasnjena, če pa ste med beto opravili kakšen nakup boste dobili povrnjen denar, a bo pa treba biti malce potrpežljiv, saj znajo vračila trajati tudi do štiri tedne.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime