Ghost of Tsushima naj bi dobil samostojni dodatek Ghost of Ikishima

Igra Ghost of Tsushima si je lani izmenjavala udarce z The Last of Us Part 2 v borbi za prestižni naslov najboljše igre leta, zato niti ni tako čudno, da Sony razmišlja o novi dodatni vsebini za ta naslov. Čeprav skoraj ni dvoma, da razvijalec Sucker Punch dela na uradnem nadaljevanju, se zdi, da bomo pred tem dobili nekaj nove štorijalne vsebine v obliki samostojne razširitve Ghost of Ikishima.

Vest je na Twitterju zapisal Shpeshal_Nick, ki je znan po svojih dobrih vezah znotraj igričarske industrije. Nick je v svoji objavi še zapisal, da naj bi ta dodatek dobili enkrat v 2021.

Sony rad dela tosortne srednje velike razširitve za nekatere svoje največje licence. V preteklosti smo podobni samostojni razširitvi dobili za igri Uncharted in Spider-Mana in zdaj bo očitno v to smer skočil tudi Ghost of Tsushima. Glede na ime bomo nove avanture izvajali na otoku Ikishima, ki je bil leta 1274 pod invazijo Mongolcev, tako da nas čaka podobna odprava kot v originalu, bo pa zanimivo videti, če bomo tudi tokrat nastopali v vlogi Jina Sakaija.

Vse skupaj so zaenkrat samo govorice, ki pa vsak dan dobivajo nov veter. Na spletni strani organizacije ESRB, ki skrbi za starostne oznake iger, so internetni detektivi odkrili zapis o Ghost of Tsushima: Director’s Cut. Sony in Sucker Punch tako zagotovo delata na nekakšnem Tsushima projektu in morda bo ta razširjena verzija, ki prihaja za konzoli PlayStation 4 in 5, v sebi vsebovala ravno dodatek Ghost of Ikishima. Tekom vikenda je nekdo tudi registriral domeno ghostofikishima.com, ki nas trenutno preusmeri na seznam PlayStation 4 iger.

Zdi se, da je torej razširitev resnična, čakamo samo še na uradno besedo. Sony naj bi za 8. julij pripravljal večji dogodek State of Play, ki naj bi bil nekakšen njihov lastni E3 in morda takrat izvemo kaj novega glede prihodnosti franšize Ghost of Tsushima.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime