Sopranovi film The Many Saints of Newark dobil prvi napovednik

Žanr mafijskih film mi je zelo pri srcu in res dolgo nismo dobili že kakšnega res kvalitetnega izdelka. A te suše bo zdaj kmalu konec, saj se 13 let po enem od najbolj kontroverznih koncev vseh časov v naša življenja vrača serija Sopranovi.

Žal ne bomo dobili kakšne nove sezone, ki bi povedala nadaljnje dogodke mafijske družine Sopranos, saj je igralec James Gandolfini, ki je igral vlogo Tonyja Soprana, umrl leta 2013 v Rimu. Brez njega Sopranovi preprosto ne obstajajo, zato se je producent David Chase, ki je tudi idejni oče serije, raje vrnil v preteklost. Tako je bil začrtan film The Many Saints of Newark, ki bo govoril zgodbo Tonyja Soprana v njegovih najstniških letih, glavno vlogo pa bo tokrat prevzel Jamesov sin Michael Gandolfini.

Projekt je bil napovedan že nekaj časa nazaj, zdaj pa smo dobili tudi prvi napovednik. Film nam bo pokazal odraščanje Tonyja, ki je že v šoli kazal potencial za voditelja in je imel pred sabo svetlo prihodnost. A nato se je zapletel v mafijske opravke, slabe življenjske napotke pa mu je podeljeval njegov stric Dickie Moltisanti, ki ga bo v seriji odigral Alessandro Nivola.

The Many Saints of Newark bo vseboval tudi nekaj drugih prepoznavnih imen. Vara Farmiga bo odigrala Tonyjevo mamo, v kadrih pa lahko vidimo tudi Jona Bernthala, ki do sedaj s svojimi vlogami še ni razočaral. Pravo veselje je spet v mafijskem filmu gledati Raya Liotto, ki si ga praktično vsako leto znova ogledam v morda mojem najljubšem filmu Dobri fantje in bo zdaj končno spet nastopil v visokoproračunski mafijski ekranizaciji.

The Many Saints of Newark prihaja v kina 1. oktobra, ogledali pa si ga bomo lahko tudi na pretočnem servisu HBO Max.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime