Nico Parker bo v seriji The Last of Us igrala Joelovo hčerko Sarah

Franšiza iger The Last of Us se bo kmalu preselila tudi na televizijske ekrane in pretočni servis HBO je že najavil igralce, ki so bili izbrani za tiste najbolj pomembne vloge. Glavno vlogo Joela bo odigral Pedro Pascal, Bella Ramsey bo odigrala vlogo Ellie in Gabriel Luna bo prevzel Tommyja, ki smo ga v igrah spoznali kot Joelovega brata.

HBO je včeraj ponosno najavil novega člana ekipe in to bo postala dokaj neznana igralka Nico Parker. Njena edina bolj vidna vloga je bila v Tim Burtonovem filmu Dumbo, v The Last of Us pa bo odigrala Sarah, ki je Joelova hčerka.

Vse glavne vloge so tako podeljene in The Last of Us oboževalci nad izbiro igralcev niso ravno navdušeni. Če si pogledate komentarje na IGN-u lahko vidite veliko pritoževanja glede spremembe ras. Joel in njegova hčerka Sarah sta bila denimo v igrah belca, medtem ko bo šla serija v drugo smer in veliko ljudi se je začelo spraševati glede razloga te spremembe.

the last of us

Idejni oče The Last of Us iger Neil Druckmann bo svoje zamisli posodil tudi pri ustvarjanju HBO-jeve serije in v intervjuju je v preteklosti povedal, da bo zgodba dokaj podobna igričarskem izvirniku, a po drugi strani nas čaka tudi nekaj sprememb, saj je TV format pripovedovanja štorije preprosto drugačen kot pri igrah. Čeprav se nekateri pritožujejo je vsaj Pedro navdušen in je Nico označil za sanjsko hčerko.

The Last of Us serija bo svoje snemanje začela enkrat v naslednjem mesecu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime