Razkrite julijske PlayStation Plus igre

Sony je najavil nove dobrote, ki čakajo vse naročnike njihovega servisa PlayStation Plus. V julijski ponudbi bomo dobili tri igre, a žal pehar dobrot tokrat ni navdušil ravno vseh.

Iz trojice iger najbolj izstopa naslov A Plague Tale: Innocence. Ta igra nas je leta 2019 povsem presenetila s svojo kvaliteto in takrat smo ji tudi podelili visoko oceno. Zadevo se vsekakor splača preizkusiti, a v tej PlayStation Plus ponudbi pri njej obstaja hakeljc. Na voljo bo namreč samo tistim igralcem, ki držijo v dnevni sobi konzolo PlayStation 5, tako da se lastniki sistemov PS4 obrišete pod nosom. Dobra novica je vsaj to, da je A Plague Tale: Innocence dobil nadgradnjo za novi konzoli, tako da se lahko veselite izboljšane grafične podobe, 60 sličic na sekundo in hitrejšega nalaganja stopenj. Mimogrede, tudi če nimate PlayStation 5 konzole, igro lahko vseeno prevzamete preko sledeče internetne strani (od 6. julija dalje) in ko boste enkrat končno opravili nadgradnjo na novo generacijo konzol, vas bo zadeva pridno čakala v knjižnici.

Druga igra julijske ponudbe je Call of Duty: Black Ops 4, ta pa je na voljo za lastnike vseh PlayStation konzol. Na žalost igranje Black Opsa 4 dandanes nima več preveč smisla, saj so se vsi igralci preselili na novejše Call of Duty ponudbe, kjer predvsem kraljuje Warzone, dodaten minus pa je tudi to, da Black Ops 4 ne vsebuje enoigralske kampanje. No, boste vsaj imeli novo ikono v svoji knjižnici.

Zadnja igra julijske ponudbe WWE 2K Battlegrounds, ki pa je bila kritiško tudi najslabše ocenjena. Zadeva drži na Metacriticu skromno oceno 60, kritiki pa so bili predvsem jezni na nadležne mikrotranskacije, ki so ven kukale izza vsakega vogala.

Trojica iger bo na PlayStation trgovini na voljo za prevzem od 6. julija dalje, vse do avgusta pa bo še vedno na voljo za prevzem tudi igra Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime