Star Wars: The Old Republic dobiva nov dodatek Legacy of the Sith

MMO igra Star Wars: The Old Republic je bila njega dni zamišljena kot “WoW ubijalec”. Založnik EA je takrat videl, da razvijalec Blizzard preko World of Warcrafta in njegovih naročnin služi kupe denarja in tudi sami so si zaželeli kos te pogače. Zato je takrat počila ideja, da spočnejo svoj MMO naslov in tega podprejo z bogato zgodovino Vojne zvezd.

Star Wars: The Old Republic je zase zahteval kar 200 milijonov dolarjev in je tako takrat postal najdražja igra vseh časov. Razvijalec BioWare je v igro vpeljal dobro zgodbo in zanimive spremljevalce in na začetku je igri dobro kazalo. Žal nikoli ni res nadvladala World of Warcrafta, kar je EA zagotovo razočaralo in igralci smo samo čakali na izklop strežnikov.

A trmasti The Old Republic kar noče umreti in letos praznujemo že njegovo 10. leto obstoja. BioWare se je odločil obletnico obeležiti s posebnim prenosom v živo v katerem so tudi najavili povsem nov dodatek Legacy of the Sith.

Ta nas bo odpeljal na planet Manaan, kjer bomo igralci morali ujeti pobeglega Sitha Dartha Malgusa. Maksimalna stopnja bo po novem 80, poleg nove zgodbe pa nas čakajo nove temnice in nov Flashpoint, ki so v The Old Republic dobri stari raidi.

BioWare bo vpeljal tudi nekaj sprememb na področju igranja. Najbolj zanimivi so spremenjeni borilni načini, saj bomo lahko po novem vzeli igralni razred ter temu pripeli veščine iz drugih sorodnih igralnih razredov. To pomeni, da bomo lahko ustvarili nore kombinacije tipa Dark Side Jedi, kar bo zagotovo popestrilo ponovno preigravanje.

Nov dodatek bo vpeljal tudi nekaj posodobitev glede grafičnega vidika, a BioWare v tem pogledu ni želel razkriti preveč. Dodatne informacije nas čakajo tekom leta, saj bo Legacy of the Sith izšel še enkrat decembra letos.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime