System Shock Remake dobil 7 minut igralnega posnetka

Razvijalec Nightdive Studios je leta 2016 zagnal uspešno Kickstarter kampanjo za predelavo igre System Shock, ki jo je originalno spočel legendarni studi Looking Glass in to davnega leta 1994.

5 let kasneje projekt še vedno ni dokončan in igralci so začeli počasi izgubljati potrpljenje. Nightdive Studios je imel pri razvoju kar nekaj težav, saj jim je najprej razvoj ušel izpod rok in namesto preproste predelave je zadeva postala veliko bolj obsežna, kar je zahtevalo dodatni čas, denarja pa je nato začelo zmanjkovati. Razvoj je bil nato zopet zagnan, ekipa pa je nato tudi zapustila Unity in skočila v pogon Unreal Engine.

Nightdive Studios je včeraj pokazal nov igralni napovednik, ki prikaže 7 minut igranja znotraj zapuščene vesoljske postaje Citadel Station, ki je zdaj pod oblasti zlobne umetne inteligence SHODAN. Vidimo lahko nekaj raziskovanja, nabiranja surovin bojevanje proti nekoliko smešno izgledajočim mutantom, ki ne vzbujajo ravno srha. Na koncu nas čaka še spopad z ogromnim robotom proti kateremu je puška bolj slaba pokalica.

Zadeva je videti v redu, ampak vprašanje ostaja, kdaj bomo lahko zadevo igrali. Na Steamu imate na voljo demo, datum izida pa je začrtan za “poletje 2021”, a nekako dvomimo, da se bo to res zgodilo in skoraj zagotovo nas čaka nov zamik izida.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime