Dirkačina Test Drive Unlimited Solar Crown dobila datum izida in nov napovednik

Založnik Nacon je igro Test Drive Unlimited Solar Crown najavil točno leto nazaj, včeraj pa smo dobili nov napovednik, ki je razkril nekaj novih podrobnosti tretjega dela serije Test Drive Unlimited, ki nas je nazadnje veselila leta 2011.

Solar Crown nas bo odpeljal na ulice Hong Konga kar je precej zanimiva izbira lokacije. Okolica bo tako kot v prejšnjih delih poustvarjena v razmerju 1:1. Mapa bo tako naravnost gromozanska in zagotovo nas spet čakajo naloge, ki bodo za kljukico zahtevale tudi več kot pol ure neprestanega volaniziranja.

Nova igra bo za razliko od predhodnikov očitno vsebovala tudi nekaj bogatejše štorijalne podlage, saj se bomo lahko pridružili bodisi Streetom ali pa Sharpom. Kaj so ti dve strani še ni znano, a sliši se, kot da bo igra ponujala izgovor za vsaj dvakratno preigravanje.

Solar Crown sicer precej spominja na serijo iger Forza Horizon, le da je bil v Test Drive Unlimited vedno večji poudarek na zbirateljstvu prestižnih avtomobilov, posedanju po garažah in oblačenju likov. Tega izročila se očitno namerava držati tudi tretji del, napovednik pa neprestano izpostavlja tudi hazardiranje. Upamo, da je to samo stilistična odločitev in da Nacon s tem ne napeljuje na “loot boxe”.

Nov napovednik žal ne prikaže nobenega igranja, a smo dobili vsaj datum izida. Ta se bo zgodil 22. septembra, žal šele leta 2022.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime