Fallout 76 dobil večjo posodobitev, ki zaključi zgodbo Brotherhood of Steela

Pred kratkim sem se zopet spustil v preigravanje igre Fallout 76, ki sem jo ob izidu igral le za kratek čas, saj se je takrat ta prvi večigralski naslov razvijalca Bethesde Softworks kopal v hroščih. In v igranju sem se kar precej zabaval. Igra je od izida pridobila kar precej nove vsebine, hrošči so bili več ali manj zakrpani in zdaj lahko v svetu dejansko najdemo žive osebe.

Fallout 76 je danes dobil novo znatno posodobitev z imenom Steel Reign. Ta zaključi trenutno zgodbo bratovščine Brotherhood of Steel, na voljo pa bo vsem igralcem, ki so vsaj stopnje 20 in so že zaključili Steel Dawn naloge.

Posodobitev s sabo prinaša tudi cel kup novih predmetov in nadgrajeni sistem kovačenja, ki nam po novem omogoča ustvarjanje legendarnih orožij. To pomeni, da boste lahko normalne predmete nadgradili v legendarne ali pa boste že legendarni opremi prerazporedili statistike.

Bethesda je spremenila tudi nekatere druge stvari. Najvišja nabrana količina zamaškov je bila zvišana na 40k, razvijalec pa je odpravil tudi nekaj dodatnih hroščev, kar je seveda vedno dobrodošla novica.

fallout 76

Posodobitev je zdaj že na voljo na PC-ju in vseh konzolah, Fallout 76 pa bo letos prejel še nekaj nove vsebine. Jeseni nas čaka posodobitev Worlds Are Changing, pozimi pa Tales from the Stars, ki bo vpeljala tudi legendarne predmete 4. stopnje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime