Red Dead Redemption 2 bo kmalu prejel novo večigralsko vsebino Blood Money in podporo za DLSS

Počasi se bo treba sprijazniti, da razvijalec Rockstar za svojo igro Red Dead Redemption 2 ne bo izdal nobene dodatne enoigralske vsebine v obliki dodatka ali DLC-ja, tako da vsem virtualnim kavbojem ne ostane drugega kot pa igranje večigralske plati. To lahko zdaj kupimo v samostojni obliki Red Dead Online, ta pa bo kmalu dobila novo večjo posodobitev Blood Money.

Čakajo nas nove misije, ki bodo med sabo povezane in pri njih bomo celo našli nekaj štorijalne vsebine in dobrega glasovnega igranja. Sodelovati bo treba z dvema novima likoma, ki slišita na ime Guido Martelli in Angelo Bronte in to preko posebnih nalog, ki se preprosto imenujejo Crimes. To pomeni, da bo treba skočiti na drugo stran zakona, saj bodo misije od nas zahtevale ropanje, pobiranje dolgov in ugrabljanje.

Teh nalog se bomo lahko lotili skupinsko ali pa samostojno. Vsaka naloga s sabo prinaša novo valuto Capitale, slednjo pa bomo lahko pri Mertelliju zamenjali za odklep višje misije “Opportunity”. Te naloge bodo zahtevale več premisleka, saj se bo treba soočiti s senatorjem Lemoyna.

Vse to se sliši zanimivo in če ste enoigralski del Red Dead Redemption 2 preigrali že večkrat in ste sestradani nove vsebine, potem se morda splača pokukati na večigralski del, ki na Steamu stane 9,99 €. Rockstar se je tudi odločil razveseliti PC igralce, saj bomo skladno s posodobitvijo Blood Money dobili tudi podporo DLSS za RTX grafične kartice, kar bo lepo zvišala sličice na sekunde.

Blood Money bomo lahko igrali od 13. julija dalje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime