Epic Games ta teden podarja dve dokaj nenavadni igri

Naše razvajene zadnjice zdaj že od spletne trgovine Epic Games praktično vsak teden pričakujejo brezplačne, AAA igre. Žal tudi zaloga Fortnite denarja ni povsem neskončna, zato se je Epic Games v zadnjih tednih osredotočil na podeljevanje manjših indie naslovov in nič drugače ne bo tudi ta teden.

Prva brezplačnica sliši na ime Bridge Constructor: The Walking Dead. Bridge Constructorja verjetno že poznate, saj nas ta igra zabava že dolgih 10 let. Vse se vrti na izkoriščanje dobro vpeljane fizike, naša naloga pa je da z raznimi mostovi poskušamo poskrbeti za prečkanje prepadov. Sodelovanje z The Walking Dead franšizo je poskrbelo za vpeljavo nekaterih znanih likov iz serije, kot so Michonne, Daryl in Eugene, tokrat pa z našimi konstrukcijami poskušamo ubežati vedno prisotni nemrtvi zalegi. Vaša brezplačna kopija vas čaka tukaj.

Druga brezplačna igra se imenuje Ironcast in se dogaja v alternativni verziji 19. stoletja. Naša naloga je ubraniti angleško kraljestvo, za to nalogo pa bomo morali izrabiti lep nabor parnih bojnih strojev. Vendar pa to ni neka realnočasovna strategija, saj bojevanje izvajamo tako, da med sabo povezujemo različno obarvane žetone. Če ste kdaj igrali igro Puzzle Quest, potem vam je koncept znan, Ironcast pa si lahko brezplačno aktivirate preko naslednje povezave.

Ponudba bo na voljo do 15. julija, nato pa bomo dobili dve novi brezplačni ponudbi: Obduction in Offworld Trading Company.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime