Tule je novih 9 minut igranja Deathloopa

Glavna zvezda včerajšnje Sonyjeve predstavitve State of Play je bila zanimiva igra Deathloop na kateri že dolgo dela priznani francoski razvijalec Arkane. Deathloop bi moral sicer že iziti, a se je razvijalec odločil prestaviti izid, ta pa se zdaj zlagoma približuje.

Včerajšnja nova predstavitev je pred nas pripeljala 9 minut novega igranja. Napovednik nas vpelje v misijo, kjer je naša naloga odprava tarče z imenom Aleksis “The Wolf” Dorsey, kar pa ne bo tako enostavna naloga, saj se bomo pri igranju morali spopasti z nekaj unikatnimi mehanikami.

Napovednik predstavi zanimivo sestavljene stopnje pri oblikovanju katerih je Arkane pravi mojster. Njihovi prejšnji naslovi, kot so Dishonored igre ter Prey so dokazale, da jim pri oblikovanju dobro sestavljene okolice pri prvoosebnih igrah ni para in ta talent so vpeljali tudi v Deathloop. Glavni junak Colt ima tako na izbiro več različnih poti do tarče, lahko pa se odloči za prikrito odstranjevanje grdavžev ali pa v nalogo stopi akcijsko, kar pomeni veliko streljanja in nastavljanja pasti.

Ena od večjih posebnosti Deathloopa je dejstvo, da smrt ne pomeni nujno konca igre. Na začetku boste namreč lahko odklenili posebno moč, ki vam bo ob smrti omogočala vrtenje časa nazaj. A to boste lahko naredili samo dvakrat in tretja smrt vas bo poslala na začetek stopnje.

Unikatni bodo tudi sovražniki. Te bo vodila umetna pamet, a ob posebnih trenutkih se zna zgoditi, da vaš svet napade živ igralec. Ta zavzame vlogo Julianne, ki je Coltova največja nasrptonica in kar naenkrat med igranjem niste več lovec, ampak plen.

Deathloop vsekakor ima potencial in zanimivo bo videti, kakšen bo končni rezultat. Igra nas bo razveseljevala od 14. septembra dalje in sicer na PC-ju ter konzolah PlayStation 4 in 5.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime