The Witcher serija bo 2. sezono dobila decembra, anime Nightmare of the Wolf pa prihaja že naslednji mesec

Razvijalec CD Projekt RED in pretočniški servis Netflix sta spočela svoj prvi skupni festival, ki sliši na ime WitcherCon, ta pa nam je včeraj prinesel kar nekaj presenečenj.

Po večkratnih prestavitvah zaradi koronavirusa in drugih nesreč na snemanju je 2. sezona serije končno dobila uradni datum izida. Ta se bo pripetil 17. decembra 2021, kar pomeni, da bosta minili dve leti od prve sezone.

Dobili smo nekaj slastnih podrobnosti in prvi napovednik.

Vemo, da bo v novi sezoni nastopala pošast Leshy in da nas čakajo povsem novi liki. Tako bomo končno ugledali starešino Vesemirja, ki ga bo tukaj odigral Kim Bodnia, obiskali pa bomo tudi Witcher trdnjavo Kaer Morhen. Dobili smo vsaj novo sliko Jaskierja, ki bo očitno tokrat bolj rockovsko razpoložen.

Tudi 2. sezona bo vsebovala skupno 8 epizod, te pa se bodo imenovale:

  1. A Grain of Truth
  2. Kaer Morhen
  3. What is Lost
  4. Redanian Intelligence
  5. Turn Your Back
  6. Dear Friend
  7. Voleth Meir

Naslova 8. epizode še ne želijo razkriti, tako da sklepamo, da se v njej skriva kakšen kvarnik.

December je resda še daleč, a k sreči se bomo v Witcher vesolje spustili že prej. 23. avgusta na Netflix prihaja animirana serija The Witcher: Nightmare of the Wolf, ki se bo vrtela okoli Vesimirja. Tako bomo Geraltovega mentorja dodobra spoznali pred njegovim nastopom v 2. sezoni serije, kar je lep bonus. Na animaciji je delal Studio Mir, ki ima nekaj izkušenj, saj ima pod življenjepisom zapisani seriji The Legend of Korra in Dota: Dragon’s Blood. Opomnik za gledanje si lahko nastavite preko sledeče povezave.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime