FIFA 22 dobila prvi uradni napovednik

Včeraj je bilo navdušenje nad nogometom na vrhuncu, saj se je končno odvil finale evropskega prvenstva med Anglijo in Italijo. Založnik EA se je odločil izkoristiti priložnost in je nekaj ur pred piskom piščalke za začetek tekme na splet poslal prvi napovednik za svojo prihajajočo igro FIFA 22.

Video sicer ne pokaže veliko, saj je v glavnem osredotočen na posnetke iz resničnega življenja in animacije, ki jih prinaša sistem HyperMotion. Ta s pomočjo posnetkov nogometašev in umetne inteligence ustvari zapleten sistem realističnih animacij, ki jih v igri nato lahko vidimo povsod: od tekanja, preigravanja in proslavljanja zadetkov.

EA pravi, da bo FIFA 22 s sabo prinesla tudi pomembno prenovo na področju igranja kariere, popularni način zbiranja kartic nogometašev pa bo dobil dodatek v obliki Ultimate Team Heroes – nove karte, ki bodo predstavljale zgodbe legendarnih nogometašev.

Kakšnih dodatnih informacij nismo dobili. Na naslovnici bomo zopet gledali nogometaša Kyliana Mbappéja, ki je bil tudi zvezda naslovnic FIFA 21 iger. EA se tudi ni želel razjasniti, ali bodo PC-jaši letos dobili napredno različico igre, ki jo lahko igrajo lastniki konzol PlayStation 5 in Xbox Series X ali pa se bodo morali zopet zadovoljiti z verzijo za Xbox One in PlayStation 4.

FIFA 22 izide 1. oktobra, bolj obsežen napovednik pa nas verjetno čaka na konferenci EA Play, ki se bo odvila 22. julija. Igra je že na voljo za prednaročila.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime