Star Wars Open Worlds je ambiciozen projekt, ki ga modderji delajo v pogonu igre Fallout: New Vegas

Enoigralsko Star Wars vsebino bomo vzeli kjerkoli jo že moramo, pa čeprav na njej dela samo skupina navdušencev in to na leta starem pogonu, ki je njega dni poganjal igro Fallout: New Vegas.

Modderji New Vegas pogon pridno izrabljajo in v njem smo dobili že dva večja projekta New California in The Frontier, žal pa nobeden od njiju ni igralcev ravno očaral. Morda bo to uspelo novo najavljeni modifikaciji Star Wars Open Worlds, ki je pred kratkim dobila prvi napovednik.

Ustvarjalcem vsekakor ne manjka ambicij, saj želijo iz Star Wars Open Worldsa narediti profesionalen projekt, ki bo vseboval talentirane zvočne govorce, RPG mehanike, prenovljen sistem kovačenja, različne frakcije in kar 12 planetov, ki jo bomo obiskovali med glavno zgodbo, tam pa bomo naleteli tudi na stranske naloge.

Po obsežnosti je to zadeva, ki bi jo tudi večji profesionalni studii delali vsaj 5 let, tako da je verjetno treba malce zajeziti naša pričakovanja. A prvi napovednik je pokazal, da je razvijalcu uspelo nekaj stvari že ustvariti. Vidimo lahko različne okolice ter nekaj vsebine, ki je bila očitno izmaknjena iz The Old Republic iger. Aja, pa letamo lahko z raketnim nahrbtnikom, tako da bomo lahko končno izpolnili naše želje iz Mandaloriana.

O datumu izidu se ne ve še ničesar, tako da se bomo morali zaenkrat zadovoljiti z zgornjim videom, a če bi ugibal, bi rekel, da igranja pred 2030 ne pričakujte. Več informacij lahko najdete na uradni strani projekta.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime