Nas kmalu čaka beta testiranje igre Gran Turismo 7?

PlayStation igralci, ki ljubijo kurjenje gum in vonj kabine sveže kupljenega avta, so na področju simulacijske vožnje že dolgo zapisani pod znamko Gran Turismo. Ta je svoj zadnji pravi del Gran Turismo 6 dobila daljnega leta 2013, razvijalec Polyphony Digital pa je svoje privržence malce razveselil leta 2017, ko je na svet privekal Gran Turismo Sport.

Zdaj so vse moči usmerjene v razvoj polnopravnega sedmega dela. Za tega smo sicer dobili že kratki napovednik, a od tega je preteklo že nekaj časa. Razvijalec že dolgo ni delil kakšnih novih informacij, smo pa februarja letos vsaj slišali nekaj novega od datumu izida, ki je bil postavljen v leto 2022.

Privržencem igre pa je pred kratkim srce hitreje utripnilo, saj se je na uradni PlayStation Experience strani pojavil zanimiv vnos. Obiskovalci so ob obisku sledeče povezave lahko kliknili gumb Start Quest, to pa jih je nato odpeljalo na posebno stran, kjer so lahko izbrali nalogo “Gran Turismo Beta (Test)”. Obiskovalcem strani je bilo nato naročeno, da si ogledajo kratki napovednik, ki je bil enak tistemu zgornjemu, nato pa so prejeli čestitke o dobljeni kodi za beta dostop. Sony je zdaj to stran umaknil.

gran turismo

Žal dobljena koda ni delovala, tako da se zdi, da je nekdo predčasno ali pa pomoti omogočil možnost obiska strani. Vendar pa je to igralcem vlilo upanje, da bo morda Gran Turismo 7 kmalu dobil beta testiranje. Zanimivo je tudi to, da je ta beta dostop bil omogočen samo za PlayStation 5 igralce, kar zna biti nov namig, da bo Gran Turismo 7 moč igrati samo na teh konzolah, to pa je v nasprotju z izjavo šefa PlayStation Studios Hermena Hulsta, ki je na PlayStation blogu namignil, da bo GT7 tekel na obeh generacijah PlayStationov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime