Ghostwire: Tokyo prestavljen na naslednje leto

Leto 2022 bo očitno za igričarsko industrijo eno najmočnejših v zgodovini, saj je vrsta založnikov in razvijalcev svoje projekte zamaknila vanj, razlog pa je povsod bil isti: koronavirus.

Tej skupini zamudnikov se pridružuje tudi razvijalec Tango Gameworks, ki je do sedaj izdelal dve zanimivi grozljivki The Evil Within, trenutno pa delajo na malce drugačnem projektu Ghostwire: Tokyo.

Ta je bil sprva napovedan leta 2019, prvi napovednik pa smo dobili kakšno leto nazaj. Dogajanje nas bo odpeljalo v zapuščeni urbani Tokio, ki pa so ga napadli duhovi. V igralnem napovedniku vidimo nekaj prvoosebne akcije in napadalce, ki se radi okoli sprehajajo z dežniki. Ni še točno jasno, kako se bo Ghostwire: Tokyo sploh igral, prikazano pa igralcev ni ravno navdušilo, saj je bojevanje videti nekam zmedeno, grafična podoba pa bi bila lahko boljša. Dobra novica je to, da pri igri kot izvršni producent služi Shinji Mikami, ki je bil zaslužen tudi za razvoj prvi Resident Evil iger.

Razvijalec je na Twitterju sporočil, da je njihova primarna skrb zdravje svojih delavcev in da želijo tudi dostaviti igralno izkušnjo, ki bo izpopolnjevala njihove zastavljene cilje. Izid je bil zato prestavljen v začetek 2022, bolj točen datum pa bo jasen naknadno.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime