Epic Games ta teden podarja eno strategijo in eno pustolovščino

Zdaj že veste kaj se zgodi vsak četrtek. Trgovina Epic Games namreč takrat v ponudbo pošlje nov skupek brezplačnih iger, ki jih lahko v enem tednu aktivirate in nato obdržite za vedno. Ta teden te tradicije ne prekinja in zopet smo dobili dva nova naslova, ki bosta zagotovo popestrila trenutno igralno sušo.

Prva igra sliši na ime Offworld Trading Company in Epic Games jo je brezplačno podelil že lani, tako da se zna zgoditi, da jo že imate v knjižnici. Gre za realnočasovno strategijo, kjer pa ni toliko poudarek na vojskovanju, ampak bolj na ekonomskem razvoju novo naseljenega Marsa. Povsem novi planet predstavlja veliko potenciala za dobiček, zato se na površju rdečega planeta takoj začne borba med premožnimi titani za ozemlje. Če imate radi veliko gledanja v menije in spremljanje ekonomske rasti vaše baze in je Civilization vaša popoldanska droga, potem se naslovu splača dati priliko. Zadeva na Metacriticu drži solidno oceno 78 %, vaša brezplačna kopija pa vas čaka tule.

Drugi naslov Obduction prihaja izpod prstov razvijalca Cyan in gre za nekakšnega duhovnega naslednika popularne serije pustolovščin Myst. Ugankarska avantura vas popelje skozi tuj planet, ki pa vsebuje nekaj kosov okolice iz naše ljube Zemljice. Myst veterani veste kaj vas čaka, saj Obduction vsebuje cel kup težkih ugank, ki jih rešujemo iz prvoosebnega pogleda v dokaj statični okolici. Če vam takšno igranje prija, potem svojo kopijo izmaknite tukaj.

Obe igri bosta na voljo do 23. julija, nato pa bosta ponudbo zamenjali Defense Grid: The Awakening in Verdun.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime