GTA Online posodobitev Los Santos Tuners bo v igro vpeljala nočno ulično dirkanje

Založnik EA ni nikoli spočel uradnega tretjega dela popularne dirkaške serije Need for Speed: Underground, zato bo to priliko izkoristil Rockstar, ki bo 20. julija v svoj huronsko popularni večigralski GTA Online vpeljal novo posodobitev Los Santos Tuners.

Glavna privlačnost te posodobitve je zagotovo LS Car Meet, ki bo v bistvu nekakšna podzemna garaža, kjer se bodo igralci lahko družili, kazali svoje jeklene konjičke in te tudi modificirali. Pokrove motorja bomo lahko dvignili, avte obarvali v kričeče barve in nalepke, seveda pa ne bo manjkalo tudi RGB osvetlitve, ki jo bomo lahko prilepili pod spodnji del vozila. Zadeva je resnično videti kot izpolnitev mokrih sanj, ki smo jih leta nazaj imeli igralci ob igranju Undergrounda.

Da postanete LS Car Meet član boste morali najprej odpreti denarnico. Članstvo stane 50K GTA$, to pa vam prinaša dostop do podzemnih srečanj in posebne Test Track dirkalne proge, kjer lahko preizkusite kurjenje gum po ovinkih, brez da bi vas pri tem ovirala roka zakona ali pa nesrečno postavljeni pešci. Na tej progi se bo naenkrat lahko mudilo 30 dirkačev, od igralnih načinov pa bosta na voljo Time Trial dirkanje ter zanimiv način Scramble, kjer boste morali prevoziti 20 nadzornih točk.

Seveda vas čaka tudi kup nove kozmetike, dodanih pa bo tudi 10 novih vozil, skozi celotno poletje pa bo ta številka narasla na 17. Skratka, 20. julij bo povsem dirkaško obarvan, več informacij pa lahko najdete na Rockstarjevi uradni strani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime