Večigralski Resident Evil RE:Verse zamaknjen v 2022

Založnik Capcom še vedno poskuša v serijo grozljivk Resident Evil vpeljati tudi večigralsko komponento, a to jim do sedaj še ni uspelo. Najprej so to poskušali preko ločenega igralnega načina Resistance za Resident Evil 3, a čeprav zadeva ni bila ravno zanič, je bila hitro po izidu pozabljena.

Capcom je enak recept poskušal ustvariti ob novoizdani igri Resident Evil Village, ki je vseboval večigralsko komponento RE:Verse. Ta je aprila letos dobila tri beta testiranja, igranje pa se je od Villaga precej razlikovalo, saj smo tokrat akcijo gledali iz tretjeosebnega pogleda. RE:Verse ponuja igralne sobe v katerih se naenkrat lahko zadržuje do 6 igralcev, standardno pokanje pa prekinejo biološka orožja, ki lahko igralca pretvorijo v pošastnega Nemesisa ali pa v Jacka Bakerja, ki ga poznamo iz igre Resident Evil 7.

Igralci nad RE:Versom niso bili ravno navdušeni, Capcom pa se je tudi mučil z optimizacijo strežnikov. RE:Verse bi moral iziti že maja, a je bi na to prestavljen, včeraj pa ga je Capcom znova prestavil in to kar v naslednje leto, brez bolj specifičnega datuma. V izjavi so na Twitterju zapisali, da razvojna ekipa potrebuje več časa, da dostavi zadovoljivo igralno izkušnjo.

Roko na srce bi lahko RE:Verse kar preklicali in verjetno njegove usode ne bi nihče preveč objokoval. Leto 2022 bo tako naphano z igrami, da si bo igra bolj težko priborila čas pod reflektorji.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime