The Witcher: Monster Slayer mobilna igra dobila datum izida in kratek napovednik

Že res dolgo nismo dobili kakšne poštene nove The Witcher vsebine. Tretji del igre izpod rok razvijalca CD Projekt RED je izšel 6 let nazaj, v igričarskem formatu pa smo nazadnje obiskali Witcher vesolje leta 2018, ko smo dobili kvartopirsko igro Thronebreaker: The Witcher Tales.

Za prekinitev suše bo poskrbela mobilna igra The Witcher: Monster Slayer na kateri dela razvijalec Spokko. Gre za AR naslov, kar pomeni, da se bo zanašal na fizično sprehajanje po lokacijah, nato pa bomo skozi oči mobilnika videli virtualne pošasti. Monster Slayer bo tako spominjal na popularni Pokemon GO, le da bo tukaj zadeva bolj izpopolnjena. In krvava.

Ena od večjih razlik glede na Pokemon GO je destvo, da bo Monster Slayer vseboval zgodbo in naloge. Štorija se bo odvijala mnoga leta pred tisto iz The Witcher knjig, ko je bil svet še mlad in poln pošasti. Nastopali bomo v vlogi mladega Witcher rekruta in naša naloga bo, da pomagamo prebivalcem in se v prvoosebnem bojevanju spopademo s pošastno zalego.

The Witcher: Monster Slayer prihaja na iOS in Android naprave 21. julija. Na Androidu lahko preko naslednje povezave že opravite registracijo, to pa vam bo prineslo nagrado v obliki posebnega Kaer Morhen železnega meča, ki vam bo za 10 % pohitril nabiranje izkušenj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime