Prihaja nova RoboCop igra a je še precej daleč stran

RoboCopa smo prvič videli na filmskih ekranih davnega leta 1987 in nato še enkrat v medli predelavi leta 2014. V igričarskem formatu nas je ta združek človeka in stroja nazadnje obiskal v obliki brezplačne mobilne igre, založnik Nacon pa namerava RoboCopa pripeljati tudi na PC in to preko novonapovedanega naslova RoboCop: Rogue City.

Skladno z najavo projekta smo dobili tudi kratek dražilnik, ki pa ne pove praktično ničesar in če bi iz njega delal zaključke, potem bi pomislil, da bo Rouge City neka graditeljska igra.

Seveda temu ne bo tako in če bi ugibali, bi rekli, da bo novi RoboCop naslov prvoosebna streljačina. Za razvojem namreč stoji studio Teyon, ki se je očitno specializiral za oživljanje akcijskih filmskih klasik iz osemdesetih v igričarski format. Razvijalec je namreč do sedaj spočel igri Rambo: The Video Game in presenetljivo kvalitetni Terminator: Resistance, tako da zna biti Rogue City celo igra, vredna preizkusa.

Žal bomo na njo čakali še presneto dolgo, saj je izid napovedan za leto 2023, zaenkrat pa je od platform najavljen samo PC.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime