Zanimiva grozljivka Beware, v kateri se ves čas vozimo z avtom, dobila nov napovednik

Vožnja avtomobila je lahko izredno sproščujoča ali pa izjemno napeta izkušnja. Slednje pride v poštev ponoči, ko se po sili razmer znajdete sredi slabo osvetljene vasice ali pa temne ceste, kjer ni ne duha ne sluha o kakšnem drugem avtomobilu, dokler nenadoma pod sijem svojih žarometov nenadoma ne naletite na nekaj ogabnega in počasi plazečega.

Takšno dogajanje je idealno za videoigro, a začuda kakšne grozljivke, kjer bi glavno vlogo igrala ravno vožnja z avtom, do sedaj še nismo dobili. To namerava spremeniti možakar z imenom Ondrej Svadlena, ki že dolga leta razvija vzdušno grozljivko Beware.

Ta nas posadi za volan avtomobila in naša naloga je vožnja skozi različno obarvano okolico. Novi napovednik nas zapelje skozi meglene ulice, zaprašene gozdne poti in počivališča za tovornjake. Vožnja vsekakor ni dolgočasna, saj neprestano vidimo nove stvari, ki same po sebi niso grozljive, a igra bo nato kmalu začela stopnjevati dogajanje, saj se bodo v vzvratnem ogledalu pojavile luči drugih avtomobilov in če vas ti ujamejo, potem vas ne čaka nič dobrega.

Beware vsebuje presenetljivo dobro grafično podobo, na voljo pa je tudi dve leti star demo. Žal se o datumu izida ne ve še nič, razvijalca pa lahko podprete preko njegovega Patreona.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime