Glitchpunk je nova igra, ki igralno precej spominja na GTA 2

Založnik Daedalic je nedavno na splet poslal prvi napovednik za svoj prihajajoči naslov Glitchpunk in če ste starejši igralec ali pa igričarski arheolog, potem vam bodo vaše spominske celice takoj priklicale igro GTA 2, ki jo je Rockstar, takrat znan še pod imenom DMA Design, na prodajne police poslal leta 1999.

Glitchpunk bi tako lahko poimenovali kot nekakšnega duhovnega naslednika GTA 2, saj bomo tudi tukaj akcijo spremljali iz izometričnega pogleda, dogajanje pa se bo odvijalo v kiberpankovskem mestu prihodnosti, ki mu vladajo tolpe, roboti in kultni norci.

V igri bomo prevzeli vlogo robotskega androida, ki se je odločil upreti svoji zapisani programski kodi in tako namerava izzvati pokvarjene mega korporacije in podkupljene politike. To ne bo naredil preko pregovarjanja, saj bo raje pod roko vzel zdravo zalogo orožarne in se spravil na masovni pokol. Poleg tega bo za prečkanje mesta lahko izkoristil razne avtomobile in prvi napovednik prikaže cel kup dobro udejanjene akcije. Naše razbojništvo bo imelo tudi posledice, tako da bomo za pete kmalu dobili policijo, ki bo imela največjo stopnjo nadlegovanja pri 10 zvezdicah.

Ves ta trušč naj bi delal družbo presenetljivo globoki zgodbi, ki bo pod obzir vzela tudi ksenofobijo in religijo.

Glitchpunk bo 11. avgusta sprva izšel v obliki Zgodnjega dostopa. Ta bo vseboval mesti New Baltia in Outpost Texas, tekom razvoja pa bomo dobili še mesti Neo Tokyo in Moscow.

Steam stran že stoji, zaenkrat pa še me vemo cene.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime