Računalniški muzej v lovu na Porsche-je potrebuje vašo pomoč

Pozivamo ljubitelje dirkaških iger in vse ostale navdušence nad starejšimi igrami, da pomagajo Računalniškemu muzeju pri lovu na igre, ki vsebujejo ikonična Porsche vozila.

V Računalniškem muzeju so pripravili zanimivo sodelovanje s slovenskim uvoznikom vozil Porsche. Iščejo namreč vse igre, v katerih lahko najdemo avtomobile te znamke.

Torej v kolikor tako igro imate, jo lahko donirate Računalniškemu muzeju in v zameno prejmete lepe Porsche nagrade, ki jih podarja Porsche Center Ljubljana.

Nostalgijo lahko osvežite s spodnjim igralnim posnetkom Need for speed: Porsche Unleashed iz leta 2000.

Preden skočite na podstrešje ali v klet in očistite svoje zaprašene zabojčke vintage igric, si preberite še osnovne kriterije:

  • Igre za vse računalnike in konzole iz vseh svetovnih regij
  • Vsa obdobja – čim starejše, tem boljše
  • V igri mora biti možnost voziti avtomobil(e) znamke Porsche
  • Igra mora biti na originalnem, brezhibno delujočem podatkovnem mediju
  • Najbolj bodo veseli iger v dobro ohranjenih originalnih škatlah
  • Primer iger: Test Drive (MS-DOS), Stunts (MS-DOS), Out Run Europa (Sega), Top Gear Overdrive (Nintendo 64), Porsche Challenge (PlayStation), Need for Speed: Porsche Unleashed (Windows), Forza Motorsport (Xbox)

Ste našli kaj primernega? Potem kar pogumno napišite elektronsko sporočilo in ga pošljite na ta naslov: [email protected]

Vašo donacijo bodo preverili in vam sporočili, če je ustrezna. V zameno za igro prejmete atraktivne Porsche darilne vrečke. Zaloge so omejene!

Za več informacij pa skočite kar na njihovo spletno stran.

Vaša reakcija na članek?

Sveže novice

2 KOMENTARJI

  1. Ne ga pokat! Pa kdo se dela norca tu?
    Sedaj bi rad Porsche, korporacija z večmiljonskimi dobički rada, da jim mi šenkavamo svoje original igre zato, da bi oni sedaj imeli zbirko? V zameno pa bi dobili neka simbolična darila, ki dejansko nimajo vrednosti razen za največje zaprisežence Porschejev, ki itak imajo polno rit vsega.
    Kot retro zbiralec in nostalgik se mi zdi tole skrajno neokusno.

    Naj gredo prosjačit kam drugam!

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

🔥Popularne novice

Več