Epic Games ta teden podeljuje strategijo in večigralsko streljanko iz 1. svetovne vojne

Digitalna trgovina Epic Games se je tudi ta teden odločila podeliti dva igre v zameno za 0 € in ponudba je dovolj raznovrstna, da bo zadovoljila pristaše različnih žanrov.

Taktičnim umom je namenjena zanimiva strategija Defense Grid: The Awakening. V bistvu tole ni ravno realnočasovna strategija, saj bolj spada v žanr Tower Defense naslovov, ki dandanes niso več tako popularni. A leta 2008 je bila ta sorta iger izjemno popularna in Defense Grid je takrat užival visoko število igralcev. Dogajanje se odvija v znanstvenofantastično obarvani prihodnosti, naša naloga pa je učinkovita gradnja stolpov, ki lahko zajezijo napadajoče krvosesne vesoljce. Epic Games je Defense Grid: The Awakening sicer enkrat že podelil in vam zdaj preko sledeče povezave ponuja ponovno možnost za dodajanje igre v vašo knjižnico.

Druga igra sliši na ime Verdun in čeprav je to malce novejši naslov, vseeno danes šteje že 6 let. Posebnost Verduna je dejstvo, da se odvija sredi 1. svetovne vojne, ki je v igričarskih vodah velikokrat zapostavljena. Igra vas preseli v leto 1916, vaša naloga pa je podenje po blatnih jarkih in sodelovanje v večigralskih bitkah, ki lahko naenkrat držijo po 64 igralcev na enem strežniku. Vaša kopija vas čaka tule.

Obe igri bosta na voljo za brezplačen prevzem do 29. julija, nato pa na spored pride nov dvojec, ki ga bosta sestavljali Mothergunship in Train Sim World 2.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime